Tävling

Vinnaren utsedd!

Stort grattis till Susanne Sjöstrand!

Tusen tack till alla ni som skickade in bidrag till vår fototävling! Det var många fina bidrag och vi hade flera vi tyckte riktigt mycket om! Det som till slut fick fälla avgörandet var vilken bild vi tyckte skulle passa bäst som just pusselmotiv, i kombination med att kvalitén på bilden skulle vara tillräckligt hög förstås.

Vi har inte riktigt kunna ”släppa” våra övriga favoritbidrag, därför har vi bestämt oss för att dela ut några bonuspriser! Följande personer belönas med varsin entrébiljett till Bohus fästning i sommar (gäller vid ordinarie entrépriser, ej vid speciella evenemang):

* Adam Toft
* Cecilia Hjelmsten
* Karåla Wikström
* Magnus Carlsson
* Rickard Hjelmsten
* Thomas Kihlberg

Vinnarna kommer inom kort få varsitt mail från oss.

TÄVLING!

Vinnarbilden

Har du en fin bild på Bohus fästning? Skicka den till oss så kan det bli just din bild vi använder till ett pussel vi kommer låta tillverka till vår souvenirbutik!  Självklart får du ett pussel som tack, och även fritt inträde för fyra personer hos oss vid ett tillfälle under 2020! (Gäller vid ordinarie entrépriser, ej särskilda evenemang.)

Maila de högupplösta bilderna till bokning@bohusfastning.com, skriv ”Fototävling” i ämnesraden.

Sista tävlingsdag är 25 mars.

 

Tips:

Vi rekommenderar att bilden tas med systemkamera med minst 18 megapixel. Det är viktigt att bilderna som skickas till oss skickas i full storlek, kontrollera att ditt mailprogram inte komprimerar bilden automatiskt. Det kan vara det som avgör om din bild vinner eller inte.

 

 

Tävlingsvillkor:

Du som skickar in en eller flera bilder till vår tävling intygar samtidigt att du har upphovsrätt till samtliga bidrag du skickar in. I och med din medverkan i tävlingen samtycker du till att – om du utses till vinnare i tävlingen – Fästningsholmens Event i Kungälv AB har rätt att använda bilden, även med vissa redigeringar/förändringar (t.ex. att Bohus fästnings logo läggs in), i marknadsföringssyfte och som motiv på souvenirer.

I händelse av att inga bidrag kommer in som vi bedömer passa för det ändamål vi tänkt förbehåller vi oss rätten att inte beställa några souvenirer med något av tävlingsbidragen. En vinnare kommer dock utses som då belönas med fritt inträde för två personer på Bohus fästning vid ett tillfälle under 2020 (gäller vid ordinarie entrépriser).