Samarbetspartners

Samarbetspartners

Kungälvs kommun

I Kungälv strävar vi efter arbete åt alla. Vi vill göra rätt från början och investerar i barn och unga. Vi bygger ett attraktivt samhälle där alla ska känna sig trygga.

Bohusläns museum

Bohusläns museum är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar ger dig många anledningar till återbesök.

Folkuniversitetet

Studieförbundet Folkuniversitetet idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar

Medborgarskolan Kungälv

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som sätter individen i centrum och tar hänsyn till varje individs behov, förutsättningar och önskemål

Statens fastighetsverk

Över hela Sverige finns kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer som staten äger. Bakom varje fasad och i varje kulturlandskap döljer sig unika berättelser och kunskaper från tidigare generationers byggare och brukare.

Hotell Fars Hatt

Hotell Fars Hatt ligger i en av Nordens mest spännande historiska miljöer, alldeles intill Nordre älv och Bohus fästning. Redan 1684 öppnades värdshuset vid torget i Kungälv och dåtidens åtta rum för resande har med tiden vuxit till 120 rum, varav sex är sviter.

Axelssons Familjejuridik

Vi erbjuder professionell och personlig service inom många skiftande delar av familjejuridiken, som exempelvis gåvobrev, samboavtal, äktenskapsförord, testamenten, bouppteckningar, arvskiften och deklarationer. Våra tjänster gör kort och gott din vardag lite enklare. Med personlig service, engagemang och lång erfarenhet hjälper vi dig att förstå och tolka lagar som kan påverka dina beslut i aktuella och framtida situationer.
Tel: 0303-925 00
Mail: info@axjuridik.se
Hemsida: www.axjuridik.se

mariebergs gårdsbutik utan bakgrund

Mariebergs gårdsbutik

Ekologiskt och närproducerat.