Öppettider & priser 2020

Nu är det stängt för säsongen…

…men det finns som alltid möjlighet att boka guidade turer! Kontakta oss via bokningsformuläret här på hemsidan eller maila bokning@bohusfastning.com.

Säsongsöppning 2021 blir måndag 29 mars. Vi kommer ha öppet hela påsklovet och om reglerna med anledning av coronaviruset tillåter kommer vi ha en överraskning på påskafton (3 april).

Gruppguidningar bohus fastning c

Tänk på att fästningen är en ruin som mestadels är under bar himmel och att underlaget är både stenigt och ojämnt. Bär därför kläder och skor som passar i denna miljö.

Av säkerhetsskäl är vissa ytor på fästningen avstängda. För dig med barnvagn eller som är rullstolsburen så innebär detta tyvärr mycket begränsad framkomlighet.

Observera även att barn alltid måste ha en medföljande vuxen på grund av säkerhetsskäl.

Entréavgifter

I priset ingår en digital guidning via vår app samt möjlighet att prova på bågskytte och andra aktiviteter. Betalning sker i entrébutiken.

Vi reserverar oss för prisändringar i samband med publika arrangemang. Vill du besöka våra speciella och unika arrangemang så håll utkik efter information om det på vår startsida, i kalendariet eller på Facebook.

  • Vuxna från 18 år: 100 kr
  • Barn 5-17 år: 50 kr
  • Barn 0-4 år: fritt inträde
  • Ledsagare/Assistenter: fritt inträde

Gothenburg Pass

Vid uppvisande av kortet Gothenburg Pass gäller fri entré till Bohus fästning. Detta kort skaffar du på http://www.gothenburgpass.com

Boende

För gäster som önskar övernattning rekommenderar vi Hotell Fars Hatt,
ett stenkast från Bohus fästning.

Kontakt